BUSHIDO KUP-9 MEDALJA, INES ODRADILA PRIPREME ZA EUROPSKO SENIORSKO PRVENSTVO

2019-03-17

Danas smo nastupili na turniru Bushido kup u Zagrebu koji je okupio 664 natjecatelja iz 71 kluba i 5 država. Najstariji uzrast je bio kadeti/kinje (14, 15 godina), pa možemo reći da je toliki broj natjecatelja u uzrastima do kadeta rezultirao velikim brojem natjecatelja u svim kategorijama.
Vrlo smo zadovoljni rezultatima i prikazanim borbama naših najmlađih članova, a veseli nas što je 9 naših mladih karataša danas nastupilo prvi put. Pokazali su hrabrost i veliku želju za pobjedom što je odlika budućih šampiona.
To su bili: Mara Gusić, Mia Čunčić, Nika Mirosavljević, Karlo Bukvić, Matej Čarakovac, Luka Lukačić, Petar Ruškovački, Noel Jeromić i Tin Ivanković.
Ukupno smo osvojili 9 medalja od čega 2 zlata, 3 srebra i 4 bronce u ukupno 24 kategorija u koliko smo nastupili.
Najuspješniji su bili Katja Braica i Matej Vuković, a jako blizu najvišeg mjesta na postolju su bili Vito Hulina, Ema Filković i Luka Tačković, no nažalost gube u svojim finalnim borbama.
Uz natjecatelje koji su nastupili prvi put, još su nastupili: Matea Kordić, Lana Smolčić, Andro Vuković, Filip Kaurin i Mihael Potočki.

Jako dobri rezultati i odlična priprema za prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste koje nas očekuje u travnju.

ZLATO

Katja Braica- učenice -44kg

Matej Vuković- ml.kadeti -48kg

SREBRO

Vito Hulina- učenici -30kg
Ema Filković- učenice +44kg

Luka Tačković- ml.kadeti -36kg

BRONCA

Vito Hulina- ml.učenici -30kg
Ema Jukić- učenice -32kg
Nikola Huzjak- učenici -42kg

Mihael Vuković- učenici -46kg

Najmlađi uspješno završili nastup na jakom međunarodnom turniru, a Ines Grdenić završne pripreme pred Europsko seniorsko prvenstvo koje će se održati u Guadalajari, Španjolska 28.-31.03.

Sve je prošlo u najboljem redu i sada slijedi tjedan treninga u klubu nakon čega Ines putuje prvi put na najjače karate natjecanje predstavljajući ponosno svoj grad i državu.