Novosti

 

Ovog vikenda smo bili jako aktivni na nekoliko polja. Ines Grdenić i Igor Vrban su danas otputovali na Svjetsko prvenstvo u Čile, Santiago, gdje će predstavljati Hrvatsku u uzrastu ml.seniora U21.
Ines se bori u svojoj kategoriji -50kg, a Igor u kategoriji +84kg. Trenutno lete preko Atlantskog oceana, a nama su poslali sliku iz zračne luke...

Za našu stariju ekipu je CRO OPEN bio zadnji izborni turnir za predstojeće Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i ml. seniore koje će se održati 23.-27.10. u Santiago, Čile.
Ines Grdenić i Igor Vrban su izborili svoje mjesto za najveće svjetsko karate natjecanje u uzrastu ml.seniora tj. ml. seniorki. Ines je imala gotovo direktan plasman zbog...

Održan je prvi turnir, a kao i svake godine sezonu otvaramo u Čakovcu.
Međimurje Open je okupio ponovno veliki broj karateka iz 15 država i 118 klubova, ukupno njih 1011. Turnir je za nas važan iz razloga jer je jedan od četiri izborna turnira za Svjetsko prvenstvo u Čileu, Santiago krajem listopada.
Naši Velikogoričani su nastupili u ukupno...

Proteklog vikenda naši juniori i mlađi seniori (U21) su odradili pripreme sa reprezentacijom u Đurđevcu u sklopu plana i programa za Svjetsko prvenstvo u Čileu koje će se održati krajem listopada.
Pripremama su prisustvovali Dominik Kučan, Petar Orešković, Mia Mijović, Ines Grdenić i Igor Vrban.
U idućih dva tjedna slijede pripreme u klubu, a nakon...

Polako počinjemo sa pripremama za novu sezonu, tj. bazičnim pripremama za kadete, juniore i seniore. Naši juniori i U21 su prisustvovali pripremama šireg spiska reprezentacije u Fužinama 27.-30.07. gdje se okupilo preko 100 najboljih natjecatelja u borbama iz cijele Hrvatske.
Na pripremama su bili Mia Mijović, Ines Grdenić, Dominik Kučan, Petar...

Ovog vikenda 04.-07.07., održava se u Umagu Svjetski kup za U21 uzrast i Svjetska liga mladih za uzrast kadeta i juniora na kojem nastupa preko 3000 natjecatelja iz 90 država.
Prvog dana nastupili su Ines Grdenić i Igor Vrban i osigurali nam jednu medalju. Ines u kategoriji -50kg osvaja srebro nakon 5 teških borbi protiv predstavnica Nizozemske,...