Ukupno je nastupilo oko 400 natjecatelja, što govori da je svake godine sve teže osvojiti medalju, tj. da se podiže kvantiteta i kvaliteta karatea u Hrvatskoj što nas veseli.Karate klub Velika Gorica je nastupio ukupno u 18 kategorija, a osvojili smo 6 velikih medalja na koje smo izrazito ponosni. Od 6 medalja, osvojili smo 2 srebra i 4 bronce,...

Ukupno je nastupilo naših 10 boraca koji su se natjecali u 14 kategorija, te osvojili isto toliko medalja. 5 zlata, 5 srebra i 4 bronce, te 100%-tni učinak što nismo jako dugo ostvarili na nekom turniru.

Jučer 01.04. smo nastupili na velikom međunarodnom turniru TAD CUP u Rijeci koji je okupio oko 800 natjecatelja iz 74 kluba i 7 država. Ovaj put smo nastupili sa uzrastom kadeta, juniora i seniora, te osvojili čak 11 medalja od čega 4 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Osvojeno je 5 medalja, od čega 2 zlata i 3 bronce.Najuspješniji natjecatelj je bio David Lovrinović sa osvojena 2 zlata u uzrastu ml. kadeta i kadeta. Osim Davida, medalje brončanog sjaja su osvojili Petar Krešimir Krmpotić u ml.kadetima -54kg, Katarina Gordić u ml.učenicama -31kg i Mia Čunčić u ml.kadetkinjama.
Još su nastupili Sara Banović, Marina...

U subotu 18.02. održano je u Ivanja Reki seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem smo imali 3 predstavnika. Mia Mijović, Ines Grdenić i Petar Orešković su predstavljali Veliku Goricu na ovom državnom prvenstvu, a vraćamo se sa dvije medalje.

Proteklog vikenda od 20.-22.01.2023. održan je, možemo reći, najjači i najmasovniji karate turnir u Samoboru u Hrvatskoj GRAND PRIX CROATIA. Nastupilo je ukupno oko 1800 natjecatelja iz 25 država što dovoljno govori o konkurenciji.
GRAND PRIX CROATIA zadnjih desetak godina zovemo "malo europsko prvenstvo" jer se održava netom prije Europskog...

Novosti