Novosti

 

Proteklog vikenda, točnije 29. i 30.06., naš reprezentativac Igor Vrban nastupio je u Umagu na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre mladih.
Hrvatska je imala privilegiju biti organizatorom povijesnog turnira koji odlučuje putnike za Olimpijske igre mladih i to je odradila na vrhunskoj razini.
Jačina turnira je bila ekvivalentna Svjetskom...

Ponovno se u Velikoj Gorici održala NOĆ BORILAČKIH SPORTOVA koja je privukla više od 1000 posjetitelja.
Gorički klubovi borilačkih vještina su predstavili boks, taekwondo, judo, te naravno karate.
Karate klub Velika Gorica je nastupio sa svojom mlađom i starijom natjecateljskom grupom gdje smo demonstracijom predstavljali karate na jednoj ovako...

U subotu 12.05. se održao turnir Memorijal poginulim bojovnicima grada Zagreba u organizaciji karate kluba Stijena. Turnir je okupio 435 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države, a održan je u Sportskom centru Lučko u Zagrebu.
Osvojili smo ukupno 19 medalja od 24 kategorije u kojima su nastupili naši natjecatelji. Najuspješniji je bio Dominik Kučan...

Danas je u Rijeci održan izborni turnir za nastup na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske Igre mladih.
Igor je na izbornom turniru bio najbolji u Hrvatskoj u olimpijskoj kategoriji +68kg i time izborio nastup u Umagu, na turniru koji će dati 4 putnika u svakoj kategoriji za Olimpijske Igre mladih u Buenos Airesu ove godine. Ukupno postoji pet...

Danas se u Sisku održao Memorijalni turnir "Igor Malek" koji je okupio oko 330 natjecatelja iz 37 klubova. Nastupili su naši najmlađi natjecatelji u ukupno 20 kategorija i osvojili 16 medalja, od čega 4 zlata, 3 srebra i 9 bronci.
Najuspješniji natjecatelj je bio Vito Hulina koji je osvojio dvije medalje, zlatnu u kategoriji ml.učenika -26kg i...

Ovog vikenda održan je veliki međunarodni karate turnir 47. Zlatni pojas Čačka u Srbiji, najstariji karate turnir na ovim prostorima.
Hrvatska reprezentacija je nastupila u svim uzrastima, sa dvoje najboljih natjecatelja u svakoj kategoriji.
Iz karate kluba Velika Gorica nastupilo je 4 natjecatelja; Dominik Kučan u kadetima -63kg, Igor Vrban u...