DVIJE SENIORSKE DRŽAVNE MEDALJE

2024-04-08
Ovog vikenda se u Zagrebu u sportskoj dvorani Peščenica održalo seniorsko prvenstvo Hrvatske u borbama, na kojem su nastupila naša tri člana.

Ines Grdenić u kategoriji -55kg, Lucija Kirinić u kategoriji -50kg i Petar Orešković u kategoriji -60kg su predstavljali klub na ovom državnom natjecanju.

Ines Grdenić nakon 4 borbe osvaja brončanu medalju, no moramo reći da smo možda i očekivali bolji rezultat jer Ines je iskusna i kvalitetna natjecateljica, no nažalost u polufinalnom meču su nijanse odlučivale. Ines je u svojoj karijeri osvojila 4 europske i 1 svjetsku medalju u mlađim uzrasnim kategorijama, te se u zadnjih 14 godina nije vraćala doma bez medalje sa državnog prvenstva, a najčešće sa zlatom oko vrata. Jedan izuzetan podatak vrijedan respekta. Petar Orešković se također vraća sa medaljom brončanog sjaja, no također ostaje žal jer smatramo da je mogao u polufinalnom meču reagirati drukčije protiv kasnije prvaka Hrvatske kategorije -60kg. Luciji Kirinić je ovo bilo prvo seniorsko prvenstvo na kojem je nastupila i mora se zadovoljiti sa 5. mjestom. Lucija je jedna jako talentirana natjecateljica kojoj tek slijede njezini najbolji rezultati.

Čestitke cijeloj ekipi koju je vodio trener Goran Živković.🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋🥋
#crokarate #karate #velikagorica #karatevg #janaf #SportForAll #karatelife