IGOR VRBAN NA YOUTH LEAGUE

2018-12-15

Ovog vikenda održava se WKF YOUTH LEAGUE u Caorle Venecija. WKF YOUTH LEAGUE je serija karate turnira za mlade (uzrast U14, U16 i U18) u organizaciji Svjetske karate federacije i po kvaliteti i masovnosti je najjači svjetski turnir.
Iz našeg kluba je nastupio jučer Igor Vrban, no nažalost završio je svoj nastup u 2.kolu.
U 1.kolu pobjeđuje predstavnika Rusije Kamyshova rezultatom 2:0, dok je borbu u 2.kolu morao predati jer mu doktori nisu dopustili daljnji nastup. Krajem prvog meča zadobio je jak udarac od predstavnika Rusije, te je nakon borbe odlučeno od strane liječničke komisije da se ne smije dalje boriti.
Srećom, kasnije je ustanovljeno da nije ništa ozbiljno tako da Igor nastavlja dalje po planu i programu pripreme za Europsko prvenstvo.
Ostaje naravno tuga od strane Igora što nije radio meč u 2.kolu protiv predstavnika Maroka koji je bio kasniji finalist. Igor nije imao pravo raditi ni u repasažu tako da završava sa plasmanom 11.-og mjesta.
U Igorovoj kategoriji juniora +76kg je nastupilo ukupno 83 boraca iz 30 zemalja.Slijede pripreme naših 4 reprezentativaca iz Velike Gorice da što spremniji dočekaju Europsko prvenstvo koje se održava u Danskoj početkom veljače.