KADETKINJE EKIPNE VICEPRVAKINJE HRVATSKE

2023-12-16
Zadnji aktivni vikend u 2023.-oj godini je iza nas. Danas je završilo ekipno prvenstvo Hrvatske u borbama u Đakovu sa kojeg se vraćamo sa tri velike medalje. Kadetkinje, juniorke i kadeti završavaju na postolju kao šećer na kraju ove natjecateljske godine.Kadetkinje u sastavu Katja Braica, Matea Kordić i Ema Jukić su postale ekipne viceprvakinje Hrvatske! Da je bilo malo više koncentracije u finalu, mogle su i do najvišeg mjesta na postolju.U prvom kolu su bile slobodne, a nakon toga na svom putu do finala pobjeđuju ekipe Tigra iz Siska i Hercegovine iz Zagreba. U finalu je ipak bio bolji Champion iz Rijeke, no kao što smo rekli, da je bilo malo više koncentracije mogli smo i prvi put u povijesti biti ekipni kadetski prvaci u ženskom uzrastu.Osim kadetkinja, velike čestitke i našim juniorkama i kadetima koji dolaze do bronce pobjedama u repasažnim borbama. Juniorke su bile u sastavu Ema Filković, Lucija Kirinić, Katja Braica i Matea Kordić, a kadeti u sastavu Nikola Huzjak, David Lovrinović i Vito Hulina.Velike čestitke svima na ovim odličnim rezultatima, te na svim dosadašnjim izvrsnim rezultatima, pogotovo u zadnja dva mjeseca koji su bili iznimno naporni za sve nas, no trud se isplatio.

Slijedi nam pauza od natjecanja od 30-tak dana nakon čega nastupamo na jednom od najjačih turnira u ovom dijelu Europe, Grand Prix Croatia u Samoboru. Jedan dio članova će raditi po jednom programu, a juniorke Lucija Kirinić i Ema Filković po posebnom zbog izborenog mjesta na idućem Europskom prvenstvu koje se održava u veljači 2024. u Gruziji, Tbilisi.

Čestitke također našem članu Davidu Lovrinoviću koji je u petak 15.12. na proglašenju najboljih sportaša grada Velike Gorice dobio nagradu za Nadu godine za 2023.-u.
🥋🥋🥋