MEMORIJALNI KARATE TURNIR IVANEC - 11 MEDALJA

2023-10-09
Danas su najmlađi nastupili na turniru u Ivancu koji je okupio preko 500 natjecatelja iz 55 klubova iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske.Karate klub Velika Gorica je nastupio sa 14 boraca u ukupno 16 kategorija, a osvojeno je čak 11 medalja, od čega 3 zlata, 4 srebra i 4 bronce.

Najuspješniji natjecatelj je bio David Lovrinović sa osvojene dvije zlatne medalje u uzrastu ml. kadeta i kadeta, te ukupno odrađenih 6 borbi bez poraza. Uz Davida, Luka Jukić je osvojio također zlato u kategoriji učenika -34kg gdje je u konkurenciji imao 18 boraca, a zanimljivo je da je finale radio protiv klupskog kolege Petra Buhina. Obojica su do finala morali pobijediti 3 borbe, što su odlično odradili.
Nakon Ivanca, očekuje nas turnir u Karlovcu, nakon čega slijedi prvenstvo Hrvatske u Prelogu na koje idemo spremni sa brojem od preko 15 natjecatelja koji će predstavljati naš klub.

Rezultati:
🥇ZLATO🥇

David Lovrinović- ml. kadeti +69kg

David Lovrinović- kadeti +70kg

Luka Jukić- učenici -34kg

🥈SREBRO🥈

Petar Buhin- učenici -34kg

Mihael Kaurić- cicibani -24kg

Mia Čunčić- ml. kadetkinje -44kg

Vito Hulina- kadeti -57kg

🥉BRONCA🥉

Lana Slivak- učenice -44kg 

Vito Hulina- ml. kadeti -54kg

Mihael Medvedec- ml. kadeti -54kg

Nika Biludinski- ml. kadetkinje -49kg

Još su nastupili Gabrijel Zagorac, Gabriel Kaurić, Ema Saletović, Elena Rakarić i Petar Tibor koji su se odlično borili, no nedostajalo je i malo sportske sreće.
ČESTITKE SVIMA !!!