NA CROATIA OPEN 2 MEDALJE

2023-10-04
Prošlog vikenda od 29.09.-01-10.2023. nastupili smo na velikom međunarodnom turniru CROATIA OPEN koji se održao u Rijeci, te koji je okupio preko 1500 natjecatelja iz 21 države. Nastupila je starija ekipa kadeta, juniora i seniora jer je CROATIA OPEN izborni turnir za Europsko prvenstvo za ove uzraste.Ukupno 11 velikogoričana predstavljalo je svoj grad, a osvojene su dvije medalje. Ema Filković i Lucija Kirinić su se popele na postolje u iznimno jakoj konkurenciji. Ema u juniorkama -66 kg osvaja srebrnu medalju izgubivši u finalu od predstavnice BIH, a Lucija broncu u juniorkama -48kg pobijedivši u meču za broncu predstavnicu Slovenije. Ostali naši borci nažalost ne ostvaruju plasman, osim Noela Jeromića koji nakon dvije pobjede, gubi od Slovaka, te u meču za broncu.

Još su nastupili Ema Jukić, Katja Braica, Nikola Huzjak, Vita Kučan, Luka Lukačić, Magdalena Stipić, Ines Grdenić i Mia Mijović.Čestitke svima na odličnim borbama u jakoj konkurenciji !!!
Trenutno nam u naredna tri tjedna fokus ide na mlađe uzraste koje očekuju turniri u Ivanecu i Karlovcu, a nakon toga prvenstvo Hrvatske u Prelogu za uzraste U14.Bravo !!!!🥋