NAPOKON TURNIR

2020-06-14

Napokon se možemo boriti!!!
Ta rečenica je bila često prisutna kod naših mlađih natjecatelja koji su jučer nastupili na turniru KRK CUP u Malinskoj. Trener i natjecatelji su jedva dočekali prvi turnir nakon situacije sa Corona virusom.

Turnir KRK CUP je bio drukčiji po tome što je organiziran po uputama i preporukama HZJZ-a. Ograničen ukupni broj natjecatelja, ograničen broj natjecatelja u dvorani, zabranjen ulaz gledateljima, pojačano osiguranje, mjerenje temperature, podjela medalja izvan dvorane, te druge mjere koje su po uputama HZJZ-a obilježile ovaj tradicionalni turnir na Krku.

Svi su bili iznimno motivirani i raspoloženi za borbe što se vidi po rezultatima.

Ukupno smo nastupili sa 10 natjecatelja u 15 kategorija i osvojili čak 14 medalja, od čega 3 zlata, 5 srebra i 6 bronci. Gotovo u svakoj kategoriji u kojoj smo nastupili je Velika Gorica imala mjesto na postolju.

Ovo je odličan pokazatelj napretka naših natjecatelja, tj. pokazatelj njima samima što nisu prekidali sa trenažnim procesom u posljednja tri mjeseca. Trudili smo se za vrijeme pandemije održavati formu online treninzima koliko god je to bilo moguće.

Iako online trening ne može zamijeniti klasični trening u dvorani presretni smo rezultatima napretka kod svih koji su održavali formi i prilagodili se situaciji u kojoj smo se nalazili.

Turnirom na Krku završavamo iznimno usješnu sezonu, te jedva čekamo iduću koja počinje u rujnu.

ČESTITKE SVIMA !!!!