USPJEŠAN POČETAK SEZONE !

2018-09-02

Završetkom ljetne stanke i bazičnih fizičkih priprema započinje sezona turnira i redovnih karate treninga. Kao i svake godine prvi turnir sa kojim započinjemo je u Čakovcu u organizaciji karate kluba Globus - Međimurje Open.
Međimurje Open je ove godine okupio rekordan broj natjecatelja, njih 1200 iz 127 klubova i 15 država.
Karate klub Velika Gorica je nastupio sa starijom natjecateljskom ekipom kadeta, juniora i ml. seniora i osvojio 5 medalja.
Najuspješniji je bio Igor Vrban osvojivši zlato u konkurenciji juniora +76kg pobijedivši dvojicu predstavnika BIH i jednog predstavnika Slovenije.
Ines Grdenić osvaja srebro i broncu u svojoj kategoriji ml.seniorki i seniorki.
Kristijan Obrazović prvi put ulaskom u ml.seniore osvaja broncu, a Petar Orešković nakon četiri borbe pokazuje odličnu formu i također osvaja broncu u juniorima -61kg.
Dominik Kučan nakon 5 mečeva ne uspijeva do medalje i gubi tijesno u borbi za broncu.
Patrik Macukić u juniorima -76kg odlično radi u prvoj borbi, no nažalost u idućem kolu predstavnik Slovenije je bio bolji.Ukupni dojam je odličan jer nakon samo desetak dana treninga karatea svi su odradili iznad očekivanja i veselimo se novim nadolazećim turnirima Zagreb Open i Croatia Open u Rijeci koji su iznimno jaki turniri na kojima se nadamo prikupiti što više mečeva, te naravno ostvariti što bolji rezultat.