VUKOVIĆ VICEPRVAK, KUČAN BRONČANI

2020-10-26
Proteklog vikenda održano je u Rijeci prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore. Prvenstvo je održano po svim epidemiološkim preporukama i standardima, te ponovno želimo na tome čestitati klubovima Primorsko goranske županije i Hrvatskom karate savezu na trudu koji su uložili da u ovako teškim vremenima za sport održimo zadnja dva prvenstva Hrvatske. Nastupili smo sa pet natjecatelja i osvojili dvije medalje. Matej Vuković u uzrastu kadeta -63kg osvaja srebro i potvrđuje da je sigurno u samom vrhu kadetskog uzrasta.

Dominik Kučan u kategoriji juniora -68kg osvaja broncu uvjerljivo pobjeđujući u tri meča, osim polufinalnog u kojem je bolji bio kasniji prvak Hrvatske.
Još su nastupili Mia Mijović (U21 -50kg), Marin Čosić (juniori +76kg) i Filip Kaurin (kadeti -63kg), no nažalost gube u prvom kolu. Marin je imao šansu kroz repasaž doći do bronce ali gubi rezultatom 0:1. Ovim natjecanjem zaključujemo nastupe na državnim prvenstvima za ovu godine. Možemo biti izrazito ponosni na rezultate jer smo ukupno osvojili ove godine 18 državnim medalja u borbama, od čega 3 zlata, 3 srebra i 12 bronci.
Nastavljamo sa treninzima i pripremama jer se Europsko prvenstvo odgađa za kolovoz 2021. godine, te se nadamo da ćemo u nadolazećem razdoblju moći neometano trenirati i stvarati nove šampione.