Hrvatska seniorska muška i ženska karate reprezentacija u borbama ovog vikenda ima pripreme u toplicama Sv. Martin. Pripreme traju od 17.-20.09. pod budnim okom izbornika i trenera seniorske reprezentacije. Pripremama nazoči naša članica Ines Grdenić koja je osvajačica 5 europskih i svjetskih medalja u uzrastima kadetkinja, juniorki i mlađih...

Otvorili smo novu karate sezonu u Čakovcu. Međimurje Open je turnir sa kojim počinjemo svaku sezonu i koji nam je pokazatelj trenutne forme nakon odrađenih bazičnih ljetnih priprema. Nastupili smo u dosta velikom sastavu jer nas u listopadu očekuje prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste i za uzraste kadeta, juniora i mlađih seniora.

Pripreme su trajale 3 dana u Sisku 23.-25.07. pod budnim okom izbornika, a prisutno je bilo 82 natjecatelja u borbama iz cijele Hrvatske. Velikogoričani su prisustvovali sa pet članova, dok dvoje nije moglo nastupiti zbog privatnih obaveza.

NAPOKON TURNIR

2020-06-14

Napokon se možemo boriti!!!
Ta rečenica je bila često prisutna kod naših mlađih natjecatelja koji su jučer nastupili na turniru KRK CUP u Malinskoj. Trener i natjecatelji su jedva dočekali prvi turnir nakon situacije sa Corona virusom.

Počeli smo sa redovnim treninzima u Gradskoj sportskoj dvorani. Nažalost nismo u mogućnosti krenuti sa treninzima u dvorani Srednjoškolskog centra zbog preuređenja pa kombiniramo sa treninzima na otvorenom.
nakon situacije sa Corona virusom presretni smo što uopće možemo trenirati.
🥋🥋🥋🥋🥋

Obavještavamo sve članove da do daljnjega odgađamo treninge zbog trenutne situacije u našoj državi oko Corona virusa. Odluka stupa na snagu od danas, a istu smo donijeli iz predostrožnosti jer zdravlje je na prvom mjestu !!! Pratimo razvoj cijele situacije, te ćete o svim novostima biti pravovremeno obaviješteni.

Novosti