Novosti

 

Danas smo nastupili sa mlađom natjecateljskom ekipom na Memorijalnom karate kupu u Zagrebu koji se organizira svake godine u organizaciji karate kluba Stijena u čast poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba.
Učestvovalo je ukupno 459 natjecatelja iz 46 klubova, a možemo se pohvaliti da smo u ukupnom poretku u borbama zauzeli 1. mjesto....

Dominik Kučan i Igor Vrban kao članovi juniorske ekipe Hrvatske su nastupili na međunarodnom turniru u Srbiji TROFEJ RAŠKA. U ekipnom dijelu turnira obojica nastupaju za ekipu Hrvatske i osvajaju srebrnu medalju. U finalnom meču gube od juniorske postave Srbije.

U subotu 27.04. nastupili smo u Rijeci na TAD CUP koji je okupio 525 natjecatelja iz 54 kluba i 6 država. Iz kluba je nastupilo 5 članova u ukupno 8 kategorija- Ema Novak, Ivan Ivelj, Petar Orešković, Patrik Macukić i Igor Vrban.
Igor Vrban je bio najuspješniji osvojivši čak 3 zlata i pokazao odličnu formu. Ivan Ivelj...

Ovog vikenda održano je prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, tj. za karataše i karatašice od 8.-13.-e godine starosti. Nastupilo je ukupno 515 natjecatelja, a mi smo nastupili u ukupno 14 kategorija.
Osvojili smo 2 odličja, zlato u mlađim kadetima i broncu u uzrastu mlađih učenika.
Matej Vuković u kategoriji -48kg se drugu godinu zaredom...

Danas je u Maloj Subotici održan međunarodni turnir na kojem je nastupilo 742 natjecatelja iz 56 klubova i 7 država.
Nastupili smo sa ekipom koju uskoro očekuje prvenstvo Hrvatske, tj. sa uzrastom od 9-13 godina. Ukupno smo se borili u 18 kategorija i osvojili čak 14 medalja, od čega 6 zlata, 3 srebra i 5 bronci, te...

Završio je premijerni nastup naše Ines Grdenić na najjačem seniorskom karate natjecanju.
U prvom kolu gubi rezultatom 0:3 protiv talijanke Viola, koja ne uspijeva ući u finale i time Ines gubi svaku šansu za repasažom.
Veliko iskustvo za Ines i velika stvar za naš klub imati seniorsku reprezentativku na najjačem karate natjecanju.
Nastavljamo...