Novosti

 

INES U SALZBURGU, NAJMLAĐI U VIROVITICIOvog vikenda smo bili aktivni na dvije fronte.
Ines Grdenić je nastupila na prestižnom seniorskom turniru u Salzburgu, a mladi borci su bili u Virovitici na već tradicionalnom turniru u organizaciji istoimenog kluba.KARATE1 SERIES A u Salzburgu je okupio 2057 seniorskih natjecatelja iz 99 država koji su se...

Danas je u Zagrebu u dvorani Ekonomskog fakulteta održano prvenstvo Hrvatske u borbama za seniore i seniorke. Možemo se pohvaliti sa dvije medalje. U kategoriji seniorki -50kg imalo smo velikogoričko finale Ines Grdenić i Mie Mijović. U tom klupskom finalu Ines je odnijela pobjedu rezultatom 1:0.
Mia je prvi put nastupila na seniorskom...

Vratili smo se sa još jednog Europskog prvenstva koje je okupilo rekordan broj natjecatelja. Ukupno je nastupilo 1092 karataša i karatašica iz čak 51 zemlje što nam govori da su gotovo sve europske države nastupile na ovom Europskom prvenstvu.
Prvenstvo je održano u Aalborgu u Danskoj od 08.-10.02.2019. god.
Pravilo Europske i Svjetske karate...

Četvero naših natjecatelja otputovalo je danas rano ujutro na Europsko prvenstvo za kadete/kinje, juniore/rke i U21 koje će trajati tri dana 08.-10.02.2019.
Dominik Kučan u petak predstavlja Hrvatsku u kategoriji kadeta -63kg, Petar Orešković (juniori -61kg) i Igor Vrban (juniori+76kg) u subotu, a Ines Grdenić (U21 -50kg) u nedjelju.

Dok su naši reprezentativci pa završnim pripremama u Daruvaru, oni najmlađi su danas nastupili na međunarodnom turniru u Nedelišću koji je okupio 467 natjecatelja iz 51 kluba pod nazivom Grand Prix Međimurje.
U ukupnom poretku klubova završili smo na 5.-om mjestu sa osvojena 4 zlata, 3 srebra i 4 bronce.
Nastupili smo samo sa uzrastom boraca...

Od ponedjeljka 21.01.2019. četiri naša reprezentativca i izbornik juniorske selekcije Goran Živković se nalaze u Daruvarskim toplicama na završnim pripremama pred EP Aalborg, Danska.
Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić se pripremaju sa kadetskom, juniorskom i U21 selekcijom kako bi bili što spremniji za najveće i...

Ovog vikenda nastupili smo na velikom, a možemo reći i najjačem karate turniru koji se održava u Hrvatskoj. Turnir je održan u Samoboru u 3 dana od 11.-13.01. za sve uzraste do seniora, a nastupilo je 1623 natjecatelja iz 213 klubova i 25 država. Ovo veliko natjecanje je mnogima, pa tako i nama, bila zadnja provjera pred Europsko prvenstvo koje...