Novosti

 

Danas smo nastupili u velikom broju u Jastrebarskom na prvenstvu Zagrebačke županije čime smo zaključili ovu sezonu za mlađe uzrasne kategorije.
Nastupili smo u ukupno 50 kategorija sa 36 članova, a svi su se redom natjecali u borbama. Na prvenstvu Zagrebačke županije natjecalo se oko 200 natjecatelja iz 7 klubova.
Sa ponosom možemo reći da smo u...

Naši kadetski, juniorski i U21 reprezentativci na pripremama u Samoboru ovog vikenda.
-Ema Novak
-Lana Smolčić
-Mario Radoš
-Ivan Ivelj
-Vito Jurić
-Dominik Kučan
-Petar Orešković
-Igor Vrban
-Ines Grdenić

Danas smo nastupili sa mlađom natjecateljskom ekipom na Memorijalnom karate kupu u Zagrebu koji se organizira svake godine u organizaciji karate kluba Stijena u čast poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba.
Učestvovalo je ukupno 459 natjecatelja iz 46 klubova, a možemo se pohvaliti da smo u ukupnom poretku u borbama zauzeli 1. mjesto....

Dominik Kučan i Igor Vrban kao članovi juniorske ekipe Hrvatske su nastupili na međunarodnom turniru u Srbiji TROFEJ RAŠKA. U ekipnom dijelu turnira obojica nastupaju za ekipu Hrvatske i osvajaju srebrnu medalju. U finalnom meču gube od juniorske postave Srbije.

U subotu 27.04. nastupili smo u Rijeci na TAD CUP koji je okupio 525 natjecatelja iz 54 kluba i 6 država. Iz kluba je nastupilo 5 članova u ukupno 8 kategorija- Ema Novak, Ivan Ivelj, Petar Orešković, Patrik Macukić i Igor Vrban.
Igor Vrban je bio najuspješniji osvojivši čak 3 zlata i pokazao odličnu formu. Ivan Ivelj...

Ovog vikenda održano je prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, tj. za karataše i karatašice od 8.-13.-e godine starosti. Nastupilo je ukupno 515 natjecatelja, a mi smo nastupili u ukupno 14 kategorija.
Osvojili smo 2 odličja, zlato u mlađim kadetima i broncu u uzrastu mlađih učenika.
Matej Vuković u kategoriji -48kg se drugu godinu zaredom...