Zbog nemogućnosti održavanja trenažnih procesa u dvorani, redovno treniramo na otvorenom.

Prošli tjedan odradili smo polaganje za prvi, početnički bijelo žuti pojas. Polaganje je održano bez gledatelja slijedeći i poštivajući epidemiološke mjere i preporuke.
Naši najmlađi su se iskazali i bez problema pokazali osnovno karate znanje čime su svi uspješno položili za bijelo žuti pojas - 9 KYU.BRAVO !!!

Nastavljamo sa treninzima na otvorenom, te se nadamo početku treniranja u dvorani od idućeg tjedna.

Upravo su završene treće po redu pripreme seniorske ženske nacionalne vrste u Sv. Martinu na Muri. Plan i program reprezentacije prate naše Mia Mijović i Ines Grdenić, te konkuriraju za mjesto na idućem Europskom prvenstvu za seniore i seniorke.
Pripreme su prošle odlično uz manje ozljede, no ukupno gledajući vrlo smo zadovoljni. Dalje nastavljamo s...

Mia Mijović i Ines Grdenić su naše članice koje se spremaju za Europsko seniorsko prvenstvo i prate plan i program stručnog stožera reprezentacije.

Seniori i seniorke su ozbiljno počeli sa pripremama za Europsko seniorsko prvenstvo koje će se održati u Poreču ove godine.Plan i program stručnog stožera započinje vikend pripremama koje se održavaju 15.-17.01.2021. Muška reprezentacija je u Daruvaru a ženska u Sv. Martinu gdje se nalaze i naše dvije članice Ines Grdenić i Mia Mijović koje se bore...

Novosti