Novosti

 

Danas je u Maloj Subotici održan međunarodni turnir na kojem je nastupilo 742 natjecatelja iz 56 klubova i 7 država.
Nastupili smo sa ekipom koju uskoro očekuje prvenstvo Hrvatske, tj. sa uzrastom od 9-13 godina. Ukupno smo se borili u 18 kategorija i osvojili čak 14 medalja, od čega 6 zlata, 3 srebra i 5 bronci, te...

Završio je premijerni nastup naše Ines Grdenić na najjačem seniorskom karate natjecanju.
U prvom kolu gubi rezultatom 0:3 protiv talijanke Viola, koja ne uspijeva ući u finale i time Ines gubi svaku šansu za repasažom.
Veliko iskustvo za Ines i velika stvar za naš klub imati seniorsku reprezentativku na najjačem karate natjecanju.
Nastavljamo...

Danas smo nastupili na turniru Bushido kup u Zagrebu koji je okupio 664 natjecatelja iz 71 kluba i 5 država. Najstariji uzrast je bio kadeti/kinje (14, 15 godina), pa možemo reći da je toliki broj natjecatelja u uzrastima do kadeta rezultirao velikim brojem natjecatelja u svim kategorijama.
Vrlo smo zadovoljni rezultatima i prikazanim...

INES U SALZBURGU, NAJMLAĐI U VIROVITICIOvog vikenda smo bili aktivni na dvije fronte.
Ines Grdenić je nastupila na prestižnom seniorskom turniru u Salzburgu, a mladi borci su bili u Virovitici na već tradicionalnom turniru u organizaciji istoimenog kluba.KARATE1 SERIES A u Salzburgu je okupio 2057 seniorskih natjecatelja iz 99 država koji su se...

Danas je u Zagrebu u dvorani Ekonomskog fakulteta održano prvenstvo Hrvatske u borbama za seniore i seniorke. Možemo se pohvaliti sa dvije medalje. U kategoriji seniorki -50kg imalo smo velikogoričko finale Ines Grdenić i Mie Mijović. U tom klupskom finalu Ines je odnijela pobjedu rezultatom 1:0.
Mia je prvi put nastupila na seniorskom...

Vratili smo se sa još jednog Europskog prvenstva koje je okupilo rekordan broj natjecatelja. Ukupno je nastupilo 1092 karataša i karatašica iz čak 51 zemlje što nam govori da su gotovo sve europske države nastupile na ovom Europskom prvenstvu.
Prvenstvo je održano u Aalborgu u Danskoj od 08.-10.02.2019. god.
Pravilo Europske i Svjetske karate...

Četvero naših natjecatelja otputovalo je danas rano ujutro na Europsko prvenstvo za kadete/kinje, juniore/rke i U21 koje će trajati tri dana 08.-10.02.2019.
Dominik Kučan u petak predstavlja Hrvatsku u kategoriji kadeta -63kg, Petar Orešković (juniori -61kg) i Igor Vrban (juniori+76kg) u subotu, a Ines Grdenić (U21 -50kg) u nedjelju.