Novosti

 

Dok su naši reprezentativci pa završnim pripremama u Daruvaru, oni najmlađi su danas nastupili na međunarodnom turniru u Nedelišću koji je okupio 467 natjecatelja iz 51 kluba pod nazivom Grand Prix Međimurje.
U ukupnom poretku klubova završili smo na 5.-om mjestu sa osvojena 4 zlata, 3 srebra i 4 bronce.
Nastupili smo samo sa uzrastom boraca...

Od ponedjeljka 21.01.2019. četiri naša reprezentativca i izbornik juniorske selekcije Goran Živković se nalaze u Daruvarskim toplicama na završnim pripremama pred EP Aalborg, Danska.
Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić se pripremaju sa kadetskom, juniorskom i U21 selekcijom kako bi bili što spremniji za najveće i...

Ovog vikenda nastupili smo na velikom, a možemo reći i najjačem karate turniru koji se održava u Hrvatskoj. Turnir je održan u Samoboru u 3 dana od 11.-13.01. za sve uzraste do seniora, a nastupilo je 1623 natjecatelja iz 213 klubova i 25 država. Ovo veliko natjecanje je mnogima, pa tako i nama, bila zadnja provjera pred Europsko prvenstvo koje...

Danas je održana manifestacija proglašenja najboljih sportaša grada Velika Gorica u 2018.-oj godini.
Ponosni smo što smo imali laureate u čak 4 kategorije od ukupno 13.
U kategoriji NADE GODINE laureat je bio Dominik Kučan (kadetski prvak Hrvatske -63kg).
Za PROMIDŽBU VELIKOGORIČKOG SPORTA nagradu je dobila ekipa KK Velika Gorica- Igor Vrban, Petar...

Bližimo se kraju 2018.-e godine koja je ponovno bila iznimno uspješna za karate klub Velika Gorica. Napravili smo kratki osvrt u brojkama na cijelu godinu jer brojke najbolje pokazuju gdje se nalazimo.
Pa da se malo pohvalimo...:)BROJ TURNIRA/PRVENSTVA U 2018. GOD.:
Prvenstva Hrvatske- 4
Županijsko prvenstvo- 1
Europsko prvenstvo- 1
...

Ovog vikenda održava se WKF YOUTH LEAGUE u Caorle Venecija. WKF YOUTH LEAGUE je serija karate turnira za mlade (uzrast U14, U16 i U18) u organizaciji Svjetske karate federacije i po kvaliteti i masovnosti je najjači svjetski turnir.
Iz našeg kluba je nastupio jučer Igor Vrban, no nažalost završio je svoj nastup u 2.kolu.
U 1.kolu...